DILLUNS, DIA 19

9,30h: “XIV MARXA FESTES SETEMBRE AL PIC DEL SOLAIG”. La concentració serà a la Plaça Major. La tornada està prevista aproximadament a les 13,00h. Organitza CLUB ESPORTIU DE SENDERISME DE BETXÍ i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ.

10,00h a 14,00h: En el Frontó Municipal s’instal.larà un PARC INFANTIL i TALLERS per a xiquets. Hi haurà servei de beguda i menjar a la barra a càrrec Kintos.

11,00h: En el Frontó Municipal, V CONCURS DE DIBUIX INFANTIL “Festes de Setembre”.

11,00h: MISSA pels fidels difunts de la localitat cantada pel Cor Parroquial. Al finalitzar, processó al cementeri amb la imatge del Santíssim Crist de la Pietat on es resarà un responsor per als veïns difunts del nostre poble.

16,00h: Al BAR VALÈNCIA començarà el CAMPIONAT DE GUINYOT “Trofeu Festes de Setembre”. Totes les persones interessades a participar s’han d’inscriure en el Bar. Organitza BAR VALÈNCIA i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ. Continuarà la resta de la setmana a la mateixa hora.

17,30h: OFRENA DE FLORS i presentació dels xiquets nascuts al darrer any al Santíssim Crist de la Pietat. Al finalitzar, en la Pl. Major, ACTUACIÓ del Grup de Danses L’Arquet, del Grup de Danses Les Passeres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Betxí.

18,30h: A la Plaça del Llaurador, XOCOLATADA per a tots els xiquets i xiquetes patrocinada per FACSA.

19,00h: A la Plaça del Llaurador, GRAN MUSICAL INFANTIL.

20,30h: CARRETÓ EMBOLAT, Penya EL FORAT.

21,00h: TORRADA DE CARN pels carrers del poble.

23,00h: A la Plaça del Llaurador, espectacular MUSICAL “HOLYWOOD”.

01,00h fins les 03,00h, també en la Plaça del Llaurador, MACRO DISCOMÒBIL “DISCO TRACK”.