DIMARTS, DIA 20

10,00h: “XXXII DIADA DE LA BICICLETA – V MEMORIAL JAIME PELEGRÍ”. La concentració serà a la Plaça Major, des d’on es partirà cap a la Muntanyeta de Sant Antoni per a esmorzar. La beguda anirà a càrrec de l’Ajuntament, i en el trajecte s’entregarà un obsequi. Després d’esmorzar, en la mateixa muntanyeta se celebrarà una GIMCANA popular i una activitat dins de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT. Organitza CLUB CICLISTA BETXÍ i patrocinen AJUNTAMENT DE BETXÍ i CONSUM.

12,00h: Celebració de la SANTA MISSA per als Jubilats de la localitat, cantada per la Coral Polifònica de Betxí, amb assistència d’autoritats.

13,00h: Segona entrada i BOUS AL CARRER de la ramaderia de HNOS. GUILLAMON de Sant Joan de Moró.

14,00h: Al Restaurant Brisamar, acte d’HOMENATGE ALS JUBILATS. En acabar el dinar hi haurà BALL per als assistents.
Els jubilats que desitgen assistir al dinar hauran d’arreplegar un tiquet de 6 EUROS que es
presentarà a l’entrada. El tiquet serà PERSONAL I INTRANSFERIBLE i es podrà adquirir al Mercat Municipal el dimarts dia 13 i el dimecres dia 14, de 10,30 a 13,30 hores. Aquella persona que no estiga empadronada ni tribute en l’Ajuntament per IBI d’Urbana, si desitja assistir al dinar, podrà adquirir un tiquet per 25 EUROS. Les portes del Restaurant s’obriran a les 13,45h.

18,00h: BOUS AL CARRER de la ramaderia de Daniel Machancoses de Picassent.

19,00h: Al Teatre Municipal, l’humorista televisiu EUGENI ALEMANY ens farà riure amb el seu nou espectacle. El preu de les entrades serà 5 EUROS anticipades (a la venda en la Casa de la Cultura, a partir del 5 de setembre, en horari de biblioteca) i 7 EUROS en taquilla.

23,30h: “V CONCURS DE DISFRESSES FESTES DE SETEMBRE”. La concentració, que serà en La Plaça Major, estarà animada per les XARANGUES ALL’S SEX MAY COWEN i XACAMIN. Tot seguit s’anirà en cercavila acompanyant fins a l’Avgda. Sant Josep Obrer on estarà situat el jurat.
PREMIS:
A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya):
-Originalitat -Millor confecció -Posada en escena
S’entregarà un trofeu i un pernil a cada una amb el patrocini de CARNISSERIA CA BOQUETA. Millor disfressa individual o per parella: una estada d’un cap de setmana per a dos persones en el Balneari de Montanejos. Patrocina HALCÓN VIAJES (AGÈNCIA BETXÍ).

01,00h: Actuació de l’orquestra PEOPLE.