DIMECRES, DIA 21

12,00h: Al Frontó Municipal FESTA DE LA BROMERA per als mes menuts.

12,00h: Al Frontó Municipal es cuinarà una FIDEUÀ gegant. Les persones que desitgen participar del dinar hauran de traure un tiquet de 3,5 EUROS, que donarà dret a un plat de fideuà i a la beguda. Les penyes que desitgen estar juntes hauran de comunicar-ho a Ximo Gumbau a l’adquirir els tiquets a l’Ajuntament, els dies 12, 14 i 15 de 5 a 8 de la vesprada. Les persones que no dinen a les taules preparades per l’Ajuntament no tindran dret a la beguda. Després de dinar, HOLI PARTY per als més joves.

13,00h: Tercer tancament i BOUS AL CARRER de la ramaderia de JUAN PEDRO PERIS del Puig.

17,30h: BOUS AL CARRER de la ramaderia MIGUEL PAREJO de Cabanes

18,00h: Patrocinat per PENYA PELOTAZO, es provarà el BOU DE CAIXÓ núm 13 guarisme 3 de la ramaderia de OLGA JIMÉNEZ FERNÁNDEZ de nom FRANGEADO. Tot seguit, i patrocinat per la ASOCIACIÓN CULTURAL TAURINA AMIGOS TAURINOS BETXÍ s´amollarà el BOU núm 26 guarisme 2 de la ramaderia de FELIPE BARTOLOME de nom GALEÓN.

En finalitzar la prova dels bous continuaran els BOUS AL CARRER de la ramaderia de MIGUEL PAREJO, amb la prova del famós bou “curro”.

23,30h: EMBOLADA dels bous exhibits a la vesprada.

24,00h: Al Monkey, festa remember dels 70’s i 80’s espanyols a càrrec del DJ JOSE NEBOT LAVA. Per cada cubata consumit s’entregarà un número per al sorteig d’una sessió d’SPA per a dos persones. Organitzen Kintos 17.