DISSABTE, DIA 17

9,00h: VOLTEIG DE CAMPANES i llançament de COETS anunciant el començament de les Festes del Santíssim Crist de la Pietat, Seguidament, PASSACARRER a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

12,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del recorregut taurí.

12,00h: Al C/ Eguia Monzonís, “CLOTXINADA POPULAR” a càrrec dels Kintos 17.

13,00h: Primera entrada de BOUS, tot bous rojos, de la ramaderia de GERMÁN VIDAL de Cabanes.

17,00h: FESTA Penya TOXA.

17,30h: BOUS AL CARRER de la ramaderia GERMÁN VIDAL.

18,00h: Patrocinat per l´AJUNTAMENT DE BETXÍ, es provarà el BOU DE CAIXÓ núm 5, guarisme 2 de la ramaderia de VEGAHERMOSA, de nom LAMINADO. Tot seguit, patrocinat per “ASSOCIACIÓ AFICIONATS AL BOU DE BETXÍ, s´amollarà el BOU núm 102, guarisme 2 de la ramaderia de FUENTE YMBRO, de nom TREMENDO. Al finalitzar la prova dels bous, continuaran els BOUS AL CARRER de la ramaderia de GERMAN VIDAL.

19,30h: Al Teatre Municipal, LA TROUPE MALABÓ ens presentarà el seu nou espectacle “ONIRICUS”.

20,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del poble i interpretarà diferents peces musicals a les diverses places del poble.

20,00h: CERCAVILA a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

23,30h: EMBOLADA dels bous exhibits a la vesprada.

01,00h: Al Frontó Municipal, actuació del grup LA GUARDIA. Entrada gratuïta.

03,00h: Al Frontó Municipal actuació del grup Destrangis “TRIBUT A ESTOPA”, patrocinat per la PENYA TOXA amb motiu del seu XIII aniversari.

Al finalitzar DISCOMÒBIL.