DIUMENGE, DIA 11

9,00h: En el Camp Municipal d’Esports, CONCURS DE CANT DE PARDALETS SILVESTRES organitzat per la SOCIETAT ORNITOLÒGICA LA CARDANERA.

9,00h: Eixida de la ROMERIA al CALVARI D’ONDA des de l’Església Nostra Senyora dels Àngels.

10,00h: GIMCANA en el Frontó Municipal i a continuació CARRERA DE BICICLETES de les escoles de ciclisme de la província de Castelló en l’Av. Sant Josep Obrer i carrers Doctor Ortells, Concili Vaticà II, i Comtessa Vergara. Organitza CLUB CICLISTE BETXÍ.

11,00h: En el Palau Castell, conferència de JOANVI SEMPERE sobre indumentària tradicional. Organitzen GRUP DE DANSES ELS PASSERES i L’ARQUET.

11,30h: Inauguració de les distintes EXPOSICIONS:
-En el local de Ruralnostra del C/ Cervantes, els alumnes de FPA de Betxí exposaran els seus treballs de pintura.
-També en el mateix local del C/ Cervantes, hi haurà una exposició de labors a càrrec de l’ASSOCIACIÓ DE BOLILLERES I MULTILABORS de Betxí.
-En el Saló Social de Ruralnostra del C/ Tales, exposició de quadros a l’oli a càrrec de la pintora local SRA. MARIA DOLORES GAYA BALLESTER.
-En la Cambra Agrària, l’ASSOCIACIÓ D’AMES DE CASA realitzarà una exposició de fotos de famílies nombroses i càmeres fotogràfiques.
-Igualment, en la Cambra Agrària, el pintor local ANTONIO MOLLAR FRANCH, exposarà pintures a l’oli de llocs i paisatges històrics de Betxí.
-En la fundació Novessendes, hi haurà una exposició de pintures a l’oli naïf a càrrec de la pintora establida a Betxí, SRA. SOLE BRAVO HINOJOSA.
-També en Novessentes, el pintor ENRIC SERRA presenta l’exposició “PAISATGES DE L’ESPADÀ”, pintures a l’oli sobre temes de la Serra d’Espadà.

Horari general visita exposicions:
Dies: de l’11 al 25 – Horari: Laborals de 18,30 a 20,30 hores.
Festius de 12,00 a 14,00 i de 18,30 a 20,30 hores.

12,00h: Celebració de la SANTA MISSA en el Calvari d’Onda.

17,00h: En el Centre Tercera Edat Joaquín Dualde, xerrada “Què fa per la gent gran la Creu Roja?”. Donarà a coneixer els serveis i projectes que es porten a terme en Betxí dirigits a les persones majors. Es repartirà orxata i fartons per als assistents.

18,00h: BALL a càrrec de JOSÉ A. ALONSO en el Centre de la Tercera Edat Joaquín Dualde.
Organitza REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL. Entrada gratuïta.

18,30h: RETORN DEL GUIÓ des del C/ Sant Ferran fins a la Parròquia.

19,00h: SANTA MISSA en l’Església Nostra Senyora dels Àngels.

19,30h: En l’Àgora de Ruralnostra, concert simfònic a càrrec de la Unió Muscal Betxí i les Corals “Cor d’adults de l’Escola Mestre Agut Manrique d’Almassora”, “Coral Polifònica de la Unió Musical Alqueriense”, “Coral Polifònica de la Unió Musical Eslidense” i “Cor de l’Escola de la Unió Musical de Betxí”.

22,00h: CINE SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER en el Teatre Municipal. S’emetrà la pel.lícula “PRIDE”.
Organitza JUNTA LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER. Preu de les entrades: 3 euros.