El programa

Setmana de Festes de Setembre 2016

DIVENDRES, DIA 16

11,30h: CRIDA D’INICI DE FESTES per als xiquets i xiquetes del CEIP Cervantes-J. Dualde, a càrrec de BAOBAB. Organitza REGIDORIES D’EDUCACIÓ I JOVENTUT.

12,00h: Al Frontó Municipal, INAUGURACIÓ DEL CASAL DEL VI i ACTUACIÓ DJ RUBEN PELEGRÍ. Patrocina “KINTOS 17”. A les 14 hores: n’hi haurà PAELLA per a dinar. Els que vulguen podran comprar el ticket els dies 12, 14 i 15 de 5 a 8 de la vesprada a l’Ajuntament. Preu 3 euros.

18,00h: En Novessendes, demostració de IOGA, XI KUNG i PILATES a càrrec de MARIA LUISA GONZÁLEZ CANÓS, terapeuta de medicina xinesa i instructora de disciplines orientals.

18,00h: FESTA Penya LA BOLÀ.

23,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del poble.

23,30h: En la Plaça Major, CONCENTRACIÓ DE PENYES I PREGÓ DE FESTES a càrrec de ALFONSO GIMÉNEZ VENTURA. Es donarà un obsequi a cada assistent.

A continuació, CORREFOCS a càrrec del BALL DE DIMONIS de Vinaròs, amb la participació de La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois”. Es recomana al públic participant que usen roba vaquera i gorra.

23,30h: Al Frontó Municipal, ball amb el grup LOS DE AYER.

02,30h: Al mateix frontó, actuació de l’extraordinària orquestra SUPERMÀGIC.

DISSABTE, DIA 17

9,00h: VOLTEIG DE CAMPANES i llançament de COETS anunciant el començament de les Festes del Santíssim Crist de la Pietat, Seguidament, PASSACARRER a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

12,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del recorregut taurí.

12,00h: Al C/ Eguia Monzonís, “CLOTXINADA POPULAR” a càrrec dels Kintos 17.

13,00h: Primera entrada de BOUS, tot bous rojos, de la ramaderia de GERMÁN VIDAL de Cabanes.

17,00h: FESTA Penya TOXA.

17,30h: BOUS AL CARRER de la ramaderia GERMÁN VIDAL.

18,00h: Patrocinat per l´AJUNTAMENT DE BETXÍ, es provarà el BOU DE CAIXÓ núm 5, guarisme 2 de la ramaderia de VEGAHERMOSA, de nom LAMINADO. Tot seguit, patrocinat per “ASSOCIACIÓ AFICIONATS AL BOU DE BETXÍ, s´amollarà el BOU núm 102, guarisme 2 de la ramaderia de FUENTE YMBRO, de nom TREMENDO. Al finalitzar la prova dels bous, continuaran els BOUS AL CARRER de la ramaderia de GERMAN VIDAL.

19,30h: Al Teatre Municipal, LA TROUPE MALABÓ ens presentarà el seu nou espectacle “ONIRICUS”.

20,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del poble i interpretarà diferents peces musicals a les diverses places del poble.

20,00h: CERCAVILA a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

23,30h: EMBOLADA dels bous exhibits a la vesprada.

01,00h: Al Frontó Municipal, actuació del grup LA GUARDIA. Entrada gratuïta.

03,00h: Al Frontó Municipal actuació del grup Destrangis “TRIBUT A ESTOPA”, patrocinat per la PENYA TOXA amb motiu del seu XIII aniversari.

Al finalitzar DISCOMÒBIL.

DIUMENGE, DIA 18

11,00h: Celebració de la SANTA MISSA en honor al SANTÍSSIM CRIST DE LA PIETAT, amb l’assistència de les nostres autoritats. Serà cantada pel Cor Parroquial i presidida pel nostre rector Mossén Álex Díaz Ventura.

Al finalitzar la Santa Missa, en el Àgora de Ruralnostra, La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” i la Unió Musical de Betxí interpretaran individualment i conjuntament diverses peces, en homenatge al Crist de la Pietat, autoritats i poble de Betxí.

13,30h: MASCLETÀ en la Plaça Major a càrrec de pirotècnia EUROPLÀ de Bèlgida.

18,30h: Últim dia de la NOVENA al Santíssim Crist de la Pietat, i a continuació celebració de la SANTA MISSA.

20,00h: PROCESSÓ en Honor al Santíssim Crist de la Pietat. En finalitzar, es venerarà la icona del Santíssim Crist de la Pietat.

23,30h: BALL amb l’orquestra SEXTO SENTIDO a la Terrassa Brisamar.

DILLUNS, DIA 19

9,30h: “XIV MARXA FESTES SETEMBRE AL PIC DEL SOLAIG”. La concentració serà a la Plaça Major. La tornada està prevista aproximadament a les 13,00h. Organitza CLUB ESPORTIU DE SENDERISME DE BETXÍ i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ.

10,00h a 14,00h: En el Frontó Municipal s’instal.larà un PARC INFANTIL i TALLERS per a xiquets. Hi haurà servei de beguda i menjar a la barra a càrrec Kintos.

11,00h: En el Frontó Municipal, V CONCURS DE DIBUIX INFANTIL “Festes de Setembre”.

11,00h: MISSA pels fidels difunts de la localitat cantada pel Cor Parroquial. Al finalitzar, processó al cementeri amb la imatge del Santíssim Crist de la Pietat on es resarà un responsor per als veïns difunts del nostre poble.

16,00h: Al BAR VALÈNCIA començarà el CAMPIONAT DE GUINYOT “Trofeu Festes de Setembre”. Totes les persones interessades a participar s’han d’inscriure en el Bar. Organitza BAR VALÈNCIA i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ. Continuarà la resta de la setmana a la mateixa hora.

17,30h: OFRENA DE FLORS i presentació dels xiquets nascuts al darrer any al Santíssim Crist de la Pietat. Al finalitzar, en la Pl. Major, ACTUACIÓ del Grup de Danses L’Arquet, del Grup de Danses Les Passeres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Betxí.

18,30h: A la Plaça del Llaurador, XOCOLATADA per a tots els xiquets i xiquetes patrocinada per FACSA.

19,00h: A la Plaça del Llaurador, GRAN MUSICAL INFANTIL.

20,30h: CARRETÓ EMBOLAT, Penya EL FORAT.

21,00h: TORRADA DE CARN pels carrers del poble.

23,00h: A la Plaça del Llaurador, espectacular MUSICAL “HOLYWOOD”.

01,00h fins les 03,00h, també en la Plaça del Llaurador, MACRO DISCOMÒBIL “DISCO TRACK”.

DIMARTS, DIA 20

10,00h: “XXXII DIADA DE LA BICICLETA – V MEMORIAL JAIME PELEGRÍ”. La concentració serà a la Plaça Major, des d’on es partirà cap a la Muntanyeta de Sant Antoni per a esmorzar. La beguda anirà a càrrec de l’Ajuntament, i en el trajecte s’entregarà un obsequi. Després d’esmorzar, en la mateixa muntanyeta se celebrarà una GIMCANA popular i una activitat dins de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT. Organitza CLUB CICLISTA BETXÍ i patrocinen AJUNTAMENT DE BETXÍ i CONSUM.

12,00h: Celebració de la SANTA MISSA per als Jubilats de la localitat, cantada per la Coral Polifònica de Betxí, amb assistència d’autoritats.

13,00h: Segona entrada i BOUS AL CARRER de la ramaderia de HNOS. GUILLAMON de Sant Joan de Moró.

14,00h: Al Restaurant Brisamar, acte d’HOMENATGE ALS JUBILATS. En acabar el dinar hi haurà BALL per als assistents.
Els jubilats que desitgen assistir al dinar hauran d’arreplegar un tiquet de 6 EUROS que es
presentarà a l’entrada. El tiquet serà PERSONAL I INTRANSFERIBLE i es podrà adquirir al Mercat Municipal el dimarts dia 13 i el dimecres dia 14, de 10,30 a 13,30 hores. Aquella persona que no estiga empadronada ni tribute en l’Ajuntament per IBI d’Urbana, si desitja assistir al dinar, podrà adquirir un tiquet per 25 EUROS. Les portes del Restaurant s’obriran a les 13,45h.

18,00h: BOUS AL CARRER de la ramaderia de Daniel Machancoses de Picassent.

19,00h: Al Teatre Municipal, l’humorista televisiu EUGENI ALEMANY ens farà riure amb el seu nou espectacle. El preu de les entrades serà 5 EUROS anticipades (a la venda en la Casa de la Cultura, a partir del 5 de setembre, en horari de biblioteca) i 7 EUROS en taquilla.

23,30h: “V CONCURS DE DISFRESSES FESTES DE SETEMBRE”. La concentració, que serà en La Plaça Major, estarà animada per les XARANGUES ALL’S SEX MAY COWEN i XACAMIN. Tot seguit s’anirà en cercavila acompanyant fins a l’Avgda. Sant Josep Obrer on estarà situat el jurat.
PREMIS:
A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya):
-Originalitat -Millor confecció -Posada en escena
S’entregarà un trofeu i un pernil a cada una amb el patrocini de CARNISSERIA CA BOQUETA. Millor disfressa individual o per parella: una estada d’un cap de setmana per a dos persones en el Balneari de Montanejos. Patrocina HALCÓN VIAJES (AGÈNCIA BETXÍ).

01,00h: Actuació de l’orquestra PEOPLE.

DIMECRES, DIA 21

12,00h: Al Frontó Municipal FESTA DE LA BROMERA per als mes menuts.

12,00h: Al Frontó Municipal es cuinarà una FIDEUÀ gegant. Les persones que desitgen participar del dinar hauran de traure un tiquet de 3,5 EUROS, que donarà dret a un plat de fideuà i a la beguda. Les penyes que desitgen estar juntes hauran de comunicar-ho a Ximo Gumbau a l’adquirir els tiquets a l’Ajuntament, els dies 12, 14 i 15 de 5 a 8 de la vesprada. Les persones que no dinen a les taules preparades per l’Ajuntament no tindran dret a la beguda. Després de dinar, HOLI PARTY per als més joves.

13,00h: Tercer tancament i BOUS AL CARRER de la ramaderia de JUAN PEDRO PERIS del Puig.

17,30h: BOUS AL CARRER de la ramaderia MIGUEL PAREJO de Cabanes
18,00h: Patrocinat per PENYA PELOTAZO, es provarà el BOU DE CAIXÓ núm 13 guarisme 3 de la ramaderia de OLGA JIMÉNEZ FERNÁNDEZ de nom FRANGEADO. Tot seguit, i patrocinat per la ASOCIACIÓN CULTURAL TAURINA AMIGOS TAURINOS BETXÍ s´amollarà el BOU núm 26 guarisme 2 de la ramaderia de FELIPE BARTOLOME de nom GALEÓN.

En finalitzar la prova dels bous continuaran els BOUS AL CARRER de la ramaderia de MIGUEL PAREJO, amb la prova del famós bou “curro”.

23,30h: EMBOLADA dels bous exhibits a la vesprada.

24,00h: Al Monkey, festa remember dels 70’s i 80’s espanyols a càrrec del DJ JOSE NEBOT LAVA. Per cada cubata consumit s’entregarà un número per al sorteig d’una sessió d’SPA per a dos persones. Organitzen Kintos 17.

DIJOUS, DIA 22

10,00h: Tancament infantil amb CARRETONS. Seguidament prova i embolada d’un carretó.

12,00h: CONCURS DE PAELLES a l’Avgda. Sant Josep Obrer, amb animació de la xaranga ALL’S SEX MAY COWEN”. Cada penya rebrà un quilo de pollastre, dos quilos d’arròs i un meló. Patrocina Supermercat MAS Y MAS, BONAREA.
Les paelles s’hauran de menjar en el frontó i les penyes tindran a la seua disposició taules i
cadires i dos davantals donats per RURALNOSTRA. Per a poder participar, les penyes hauran de passar per l’Ajuntament a apuntar-se els dies 12, 14 i 15 de 17 a 20 hores, moment en què es donaran les bases del concurs.

17,00h: En el Frontó Municipal, actuació de la magnífica orquestra LA PATO.

De 17,00 a 21,00h hi haurà servei de LUDOTECA per a xiquets de 3 a 10 anys al Col.legi Cervantes-J. Dualde (preu 6 EUROS per xiquet). Inscripció prèvia en la Biblioteca el mateix dia de 12 a 14 hores.
En finalitzar l’orquestra, DISCOMÒBIL amb el DJ MORENO.

19,00h: A la Terrassa Brisamar, per als més nostàlgics, BALL amenitzat pel grup LA PETANKA SHOW.

22,30h: A la Terrassa Brisamar, actuació de la ventríloqua LOLITA TORRES. A continuació ball amb LA PETANKA SHOW.

DIVENDRES, DIA 23
10,30h: Activitats per a xiquets amb ROCÒDROM, TIR AMB ARC, SLACKLINE, PINTACARES etc, a l’Àgora de Ruralnostra. Organitza REGIDORIA DE JOVENTUT.

13,00h: Quarta entrada i BOUS AL CARRER de la ramaderia de CANTERA de Les Alqueries.

17,00h: Al Carrer Reial, PARTIDA DE PILOTA VALENCIANA.

18,00h: BOUS AL CARRER de la ramaderia LA PALOMA de Xaloc. Patrocina l’ASSOCIACIÓ DE CADAFALS.

21,30h: SOPAR de germanor amb CARN DE BOU o PLAT VEGETARIÀ patrocinat per l’AJUNTAMENT DE BETXÍ. Per a poder participar en el sopar s’haurà d’adquirir un tiquet de 4 euros. El tiquet serà imprescindible per a poder tindre cadira a les taules. Es posaran a la venda a l’Ajuntament els dies 12, 14 i 15 de setembre, de 5 a 8 de la vesprada.
Aquella persona que quan arreplegue la carn no es quede a sopar en l’Avgda. Sant Josep Obrer, NO TINDRÀ DRET A BEGUDA.

23,00h: En l’Avgda. Sant Josep Obrer, BALL.

01,00h: En el Frontó Municipal, actuació de la gran ORQUESTRA SEVEN CRASHERS . En finalitzar, DISCOMÒBIL.

DISSABTE, DIA 24

Al matí PASSACARRER a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

12,00h: A la Pl. Pietat, “LA CAGÀ DEL MANSO”. Organitza Kintos 17. Cada parcel.la valdrà 5 euros. De l’import recollit per la venda de les parcel•les, el 20% serà per a la que cague el manso i 10% per a la que pixe.

12,00h: Al C/ Eguia Monzonís, “CLOTXINADA POPULAR” a càrrec dels Kintos 17.

13,00h: Cinquena entrada de BOUS, tot bous “pintos”, de la ramaderia de MIGUEL PAREJO de Cabanes.

17,30h: BOUS AL CARRER de la ramaderia EL MIJARES de Vila-real.

18,00h: Patrocinat per l´AJUNTAMENT DE BETXI es provarà el BOU DE CAIXÓ núm 48, guarisme 1 de la ramaderia de TORREALTA, de nom RISTILLO. Tot seguit, i patrocinat per l’AJUNTAMENT DE BETXÍ, s’amollarà el BOU núm 1, guarisme 2 de la ramaderia de DON PASCUAL ALCALÁ, de nom MORENITO.
En finalitzar els mateixos, continuaran els BOUS DE CARRER de la ramaderia EL MIJARES.

20,00h: CERCAVILA amb la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

23,30h: EMBOLADA dels dos bous exhibits a la vesprada.

01,00h: Al Frontó Municipal, MACRO DISCOMÒBIL CRAZY Z00 XALA 2.

DIUMENGE, DIA 25

10,00h: II Campionat d’ESCACS “Trofeu Festes de Setembre” en el C/ Tales (zona peatonal de Ruralnostra). La inscripció gratuïta serà en el mateix lloc, fins 5 minuts abans que comencen les partides o cridant al 628810019. Organitza ESCACS BETXÍ, col.labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, CLUB ESCACS VILA-REAL i RURALNOSTRA.

10,00h: A l’Àgora de Ruralnostra, IV TROBADA DE BOLILLERES i MULTILABORS. Organitza ASSOCIACIÓ DE BOLILLERES I MULTILABORS DE BETXÍ.

11,00h: Celebració de la SANTA MISSA.

12,30h: Al Palau Castell de Betxí, conferència de MIQUEL ÀNGEL BADENES: “Meneu i Ferrandis, vides quasi paral.leles”.

17,30h: CAVALCADA III CONCURS DE DISFRESSES INFANTILS. L’itinerari serà Pl. Major, C/ Reial, C/ J. Ferrandis, C/ Artana, Avda. 1r de Maig i novament Pl. Major. Final de festa amb ROCK & JOC.
PREMIS:
Millor disfressa individual infantil.
Millor disfressa de grup infantil.
Millor disfressa combinada infantil-adult.

21,00h: Com a final de festes, en l’Avgda. Sant Josep Obrer, es dispararà un CASTELL DE FOCS a càrrec de la pirotècnia EUROPLÀ de Bèlgida.