Esport i concursos

Betxí CulturalDIVENDRES, DIA 9

19,00h: En el Teatre Municipal, IV GALA DE L’ESPORT LOCAL. Al finalitzar, sopar en la Cafeteria Brisamar. Es podran adquirir els tiquets per al sopar en la mateixa cafeteria al preu de 25 euros.
Organitza REGIDORIA D’ESPORTS.

23,00h: En el Pub Umami FESTA DE L’ESPORT a càrrec de Kintos 17.

DISSABTE, DIA 10

9,00h: En el Camp de Petanca Municipal del Parc Jaume I, començarà el CAMPIONAT PROVINCIAL MASCULÍ I FEMENÍ DE PETANCA, “IX Trofeu Festes de Setembre”. La finalització del mateix serà a les 13,30 hores. Organitza CLUB DE PETANCA SANT ANTONI DE BETXÍ.

10,00h: Al Frontó Municipal, V DESAFIAMENT ESPORTIU. Organitza REGIDORIA D’ESPORTS i XEXU FERNÁNDEZ.

19,00h: II CARRERA INFANTIL PER CATEGORIES en l’Av. Sant Josep Obrer. La inscripció serà en el mateix lloc des de les 18,00 hores, fins a quinze minuts abans de la carrera. Premis per a tots els participants. Organitza CLUB ESPORTIU BETXÍ RUNNERS i col.labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, RURALNOSTRA i GEMAC S.L.U. El club BETXÍ RUNNERS col.labora amb MANS UNIDES amb la col.locació d’un estand per a totes aquelles persones que vullguen ajudar.

DIUMENGE, DIA 11

9,00h: En el Camp Municipal d’Esports, CONCURS DE CANT DE PARDALETS SILVESTRES organitzat per la SOCIETAT ORNITOLÒGICA LA CARDANERA.

10,00h: GIMCANA en el Frontó Municipal i a continuació CARRERA DE BICICLETES de les escoles de ciclisme de la província de Castelló en l’Av. Sant Josep Obrer i carrers Doctor Ortells, Concili Vaticà II, i Comtessa Vergara. Organitza CLUB CICLISTE BETXÍ.

DILLUNS, DIA 12

18,00h: En la C/ Calvari, V SIMULTÀNIA D’ESCACS “Vila de Betxí”, a càrrec de Francisco Morán. Els participants s’apuntaran gratuïtament en el mateix lloc de celebració de la partida o cridant al telèfon 628810019. Hi haurà obsequis per als participants. Organitza ESCACS BETXÍ, col.labora
AJUNTAMENT DE BETXÍ, CLUB ESCACS VILA-REAL i RURALNOSTRA.

19,00h: En l’Àgora de Ruralnostra, I Jornada de Portes Obertes “ESCOLA DE DANSA FORMA’T”.

DIMARTS, DIA 13

17,00h: En el Pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, PARTITS d’handbol “Trofeus Festes de Setembre” de les distintes categories dels equips U. E. Betxí i C. H. Onda. Primer jugarà l’equip Aleví, a continuació l’equip Infantil masculí i finalment l’Infantil femení.

19,00h: En l’Àgora de Ruralnostra, II Jornada de Portes Obertes “ESCOLA DE DANSA FORMA’T”.

DIMECRES, DIA 14

19,00h: En el C/ Calvari, FESTA ZUMBA FITNESS. Organitza GIMNÀS 39 amb la col.laboració de REGIDORIA D’ESPORTS i SERIFRUIT.

19,00h: En el Camp Municipal d’Esports, presentació del C.D. BETXÍ (Categoria 1ª Regional) i dels equips de l’Escola de Futbol de l’Ajuntament.

20,00h: En el pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernàndez Bonillo”, PARTIT D’HANBOL “Trofeu Festes de Setembre”, categoria veterans, entre U. E. Betxí i C.H. Onda.

DIJOUS, DIA 15

17,00h: En el Pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, PARTITS d’handbol Trofeus Festes de Setembre” de les distintes categories dels equips U. E. Betxí i C. H. Onda. Primer jugarà l’equip Cadet masculí i a continuació l’equip Juvenil masculí.

20,00h: En el Pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, amb assistència de les autoritats, PARTIT d’handbol categoria 2a NACIONAL SENIOR “Trofeu Festes de Setembre” entre la U. E. Betxí i el C.H. VILA-REAL de 1a NACIONAL.

20,00h: En l’Àgora de Ruralnostra, II CICLE OUTDOOR BETXÍ. Organitza GIMNÀS 39 I REGIDORIA´D’ESPORTS.

DIVENDRES, DIA 16

18,00h: En Novessendes, demostració de IOGA, XI KUNG i PILATES a càrrec de MARIA LUISA GONZÁLEZ CANÓS, terapeuta de medicina xinesa i instructora de disciplines orientals.

DILLUNS, DIA 19

9,30h: “XIV MARXA FESTES SETEMBRE AL PIC DEL SOLAIG”. La concentració serà a la Plaça Major. La tornada està prevista aproximadament a les 13,00h. Organitza CLUB ESPORTIU DE SENDERISME DE BETXÍ i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ.

11,00h: En el Frontó Municipal, V CONCURS DE DIBUIX INFANTIL “Festes de Setembre”.

16,00h: Al BAR VALÈNCIA començarà el CAMPIONAT DE GUINYOT “Trofeu Festes de Setembre”. Totes les persones interessades a participar s’han d’inscriure en el Bar. Organitza BAR VALÈNCIA i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ. Continuarà la resta de la setmana a la mateixa hora.

DIMARTS, DIA 20

10,00h: “XXXII DIADA DE LA BICICLETA – V MEMORIAL JAIME PELEGRÍ”. La concentració serà a la Plaça Major, des d’on es partirà cap a la Muntanyeta de Sant Antoni per a esmorzar. La beguda anirà a càrrec de l’Ajuntament, i en el trajecte s’entregarà un obsequi. Després d’esmorzar, en la mateixa muntanyeta se celebrarà una GIMCANA popular i una activitat dins de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT. Organitza CLUB CICLISTA BETXÍ i patrocinen AJUNTAMENT DE BETXÍ i CONSUM.

23,30h: “V CONCURS DE DISFRESSES FESTES DE SETEMBRE”. La concentració, que serà en La Plaça Major, estarà animada per les XARANGUES ALL’S SEX MAY COWEN i XACAMIN. Tot seguit s’anirà en cercavila acompanyant fins a l’Avgda. Sant Josep Obrer on estarà situat el jurat.
PREMIS:
A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya):
-Originalitat -Millor confecció -Posada en escena
S’entregarà un trofeu i un pernil a cada una amb el patrocini de CARNISSERIA CA BOQUETA. Millor disfressa individual o per parella: una estada d’un cap de setmana per a dos persones en el Balneari de Montanejos. Patrocina HALCÓN VIAJES (AGÈNCIA BETXÍ).

DIVENDRES, DIA 23
10,30h: Activitats per a xiquets amb ROCÒDROM, TIR AMB ARC, SLACKLINE, PINTACARES etc, a l’Àgora de Ruralnostra. Organitza REGIDORIA DE JOVENTUT.

17,00h: Al Carrer Reial, PARTIDA DE PILOTA VALENCIANA.

DIUMENGE, DIA 25

10,00h: II Campionat d’ESCACS “Trofeu Festes de Setembre” en el C/ Tales (zona peatonal de Ruralnostra). La inscripció gratuïta serà en el mateix lloc, fins 5 minuts abans que comencen les partides o cridant al 628810019. Organitza ESCACS BETXÍ, col.labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, CLUB ESCACS VILA-REAL i RURALNOSTRA.

17,30h: CAVALCADA III CONCURS DE DISFRESSES INFANTILS. L’itinerari serà Pl. Major, C/ Reial, C/ J. Ferrandis, C/ Artana, Avda. 1r de Maig i novament Pl. Major. Final de festa amb ROCK & JOC.
PREMIS:
Millor disfressa individual infantil.
Millor disfressa de grup infantil.
Millor disfressa combinada infantil-adult.