La Setmana Cultural

Setmana Cultural i Esportiva Setembre 2016

Descarregueu el programa [PDF]

NOTES DE L’ORGANITZACIÓ:

Betxí CulturalDurant la Setmana Cultural es facilitarà a les associacions organitzadores dels actes 100 invitacions de forma anticipada. La resta d’entrades s’entregaran en la taquilla del Teatre Municipal una hora abans de cada espectacle, i en un nombre no superior a dues per persona que es trobe present en la cua i haja guardat el corresponent torn.

DIJOUS, DIA 8

22,00h: SORTEIG DE “CADAFALS” en la Cafeteria Brisamar.

DIVENDRES, DIA 9

19,00h: En el Teatre Municipal, IV GALA DE L’ESPORT LOCAL. Al finalitzar, sopar en la Cafeteria Brisamar. Es podran adquirir els tiquets per al sopar en la mateixa cafeteria al preu de 25 euros.
Organitza REGIDORIA D’ESPORTS.

23,00h: En el Pub Umami FESTA DE L’ESPORT a càrrec de Kintos 17.

DISSABTE, DIA 10

9,00h: En el Camp de Petanca Municipal del Parc Jaume I, començarà el CAMPIONAT PROVINCIAL MASCULÍ I FEMENÍ DE PETANCA, “IX Trofeu Festes de Setembre”. La finalització del mateix serà a les 13,30 hores. Organitza CLUB DE PETANCA SANT ANTONI DE BETXÍ.

10,00h: Al Frontó Municipal, V DESAFIAMENT ESPORTIU. Organitza REGIDORIA D’ESPORTS i XEXU FERNÁNDEZ.

18,00h: En el Palau Castell, presentació del llibre “UNA HISTORIA DE BETXÍ” a càrrec del seu autor JOSÉ FCO. BLASCO COBEÑO.

Nota de l’autor: fe d’errades

19,00h: II CARRERA INFANTIL PER CATEGORIES en l’Av. Sant Josep Obrer. La inscripció serà en el mateix lloc des de les 18,00 hores, fins a quinze minuts abans de la carrera. Premis per a tots els participants. Organitza CLUB ESPORTIU BETXÍ RUNNERS i col.labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, RURALNOSTRA i GEMAC S.L.U. El club BETXÍ RUNNERS col.labora amb MANS UNIDES amb la col.locació d’un estand per a totes aquelles persones que vullguen ajudar.

19,30h: Primer dia de la NOVENA al Santíssim Crist de la Pietat, que continuarà tots els dies fins al diumenge dia 18.

20,00h: Celebració de la SANTA MISSA.

DIUMENGE, DIA 11

9,00h: En el Camp Municipal d’Esports, CONCURS DE CANT DE PARDALETS SILVESTRES organitzat per la SOCIETAT ORNITOLÒGICA LA CARDANERA.

9,00h: Eixida de la ROMERIA al CALVARI D’ONDA des de l’Església Nostra Senyora dels Àngels.

10,00h: GIMCANA en el Frontó Municipal i a continuació CARRERA DE BICICLETES de les escoles de ciclisme de la província de Castelló en l’Av. Sant Josep Obrer i carrers Doctor Ortells, Concili Vaticà II, i Comtessa Vergara. Organitza CLUB CICLISTE BETXÍ.
11,00h: En el Palau Castell, conferència de JOANVI SEMPERE sobre indumentària tradicional. Organitzen GRUP DE DANSES ELS PASSERES i L’ARQUET.

11,30h: Inauguració de les distintes EXPOSICIONS:
-En el local de Ruralnostra del C/ Cervantes, els alumnes de FPA de Betxí exposaran els seus treballs de pintura.
-També en el mateix local del C/ Cervantes, hi haurà una exposició de labors a càrrec de l’ASSOCIACIÓ DE BOLILLERES I MULTILABORS de Betxí.
-En el Saló Social de Ruralnostra del C/ Tales, exposició de quadros a l’oli a càrrec de la pintora local SRA. MARIA DOLORES GAYA BALLESTER.
-En la Cambra Agrària, l’ASSOCIACIÓ D’AMES DE CASA realitzarà una exposició de fotos de famílies nombroses i càmeres fotogràfiques.
-Igualment, en la Cambra Agrària, el pintor local ANTONIO MOLLAR FRANCH, exposarà pintures a l’oli de llocs i paisatges històrics de Betxí.
-En la fundació Novessendes, hi haurà una exposició de pintures a l’oli naïf a càrrec de la pintora establida a Betxí, SRA. SOLE BRAVO HINOJOSA.
-També en Novessentes, el pintor ENRIC SERRA presenta l’exposició “PAISATGES DE L’ESPADÀ”, pintures a l’oli sobre temes de la Serra d’Espadà.

Horari general visita exposicions:
Dies: de l’11 al 25 – Horari: Laborals de 18,30 a 20,30 hores.
Festius de 12,00 a 14,00 i de 18,30 a 20,30 hores.

12,00h: Celebració de la SANTA MISSA en el Calvari d’Onda.

17,00h: En el Centre Tercera Edat Joaquín Dualde, xerrada “Què fa per la gent gran la Creu Roja?”. Donarà a coneixer els serveis i projectes que es porten a terme en Betxí dirigits a les persones majors. Es repartirà orxata i fartons per als assistents.

18,00h: BALL a càrrec de JOSÉ A. ALONSO en el Centre de la Tercera Edat Joaquín Dualde.
Organitza REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL. Entrada gratuïta.

18,30h: RETORN DEL GUIÓ des del C/ Sant Ferran fins a la Parròquia.

19,00h: SANTA MISSA en l’Església Nostra Senyora dels Àngels.

19,30h: En l’Àgora de Ruralnostra, concert simfònic a càrrec de la Unió Muscal Betxí i les Corals “Cor d’adults de l’Escola Mestre Agut Manrique d’Almassora”, “Coral Polifònica de la Unió Musical Alqueriense”, “Coral Polifònica de la Unió Musical Eslidense” i “Cor de l’Escola de la Unió Musical de Betxí”.

22,00h: CINE SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER en el Teatre Municipal. S’emetrà la pel.lícula “PRIDE”.
Organitza JUNTA LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER. Preu de les entrades: 3 euros.

DILLUNS, DIA 12

18,00h: En el pati de l’edifici de la FPA, TALLERS INFANTILS “Betxí al Renaiximent: juguem per descobrir”. Organitza REGIDORIA DE JOVENTUT.

18,00h: En la C/ Calvari, V SIMULTÀNIA D’ESCACS “Vila de Betxí”, a càrrec de Francisco Morán. Els participants s’apuntaran gratuïtament en el mateix lloc de celebració de la partida o cridant al telèfon 628810019. Hi haurà obsequis per als participants. Organitza ESCACS BETXÍ, col.labora
AJUNTAMENT DE BETXÍ, CLUB ESCACS VILA-REAL i RURALNOSTRA.

19,00h: En l’Àgora de Ruralnostra, I Jornada de Portes Obertes “ESCOLA DE DANSA FORMA’T”.

23,00h: SERENATES pels carrers del poble a càrrec de la RONDALLA DE BETXÍ. La concentració serà en la Plaça de la Pietat.

DIMARTS, DIA 13

17,00h: En el Pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, PARTITS d’handbol “Trofeus Festes de Setembre” de les distintes categories dels equips U. E. Betxí i C. H. Onda. Primer jugarà l’equip Aleví, a continuació l’equip Infantil masculí i finalment l’Infantil femení.

19,00h: En l’Àgora de Ruralnostra, II Jornada de Portes Obertes “ESCOLA DE DANSA FORMA’T”.

19,00h: En el Palau Castell, recital de POESIA en homenatge a Encarna Montolío Silvestre i
Antonio Felip Ripollés, a càrrec del grup de poesia local.

22,00h: En el Teatre Municipal, actuació de la CORAL POLIFÒNICA de Betxí.

DIMECRES, DIA 14

15,00h: MUNTATGE de “cadafals”.
19,00h: En el C/ Calvari, FESTA ZUMBA FITNESS. Organitza GIMNÀS 39 amb la col.laboració de REGIDORIA D’ESPORTS i SERIFRUIT.

19,00h: En el Camp Municipal d’Esports, presentació del C.D. BETXÍ (Categoria 1ª Regional) i dels equips de l’Escola de Futbol de l’Ajuntament.

20,00h: En el pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernàndez Bonillo”, PARTIT D’HANBOL “Trofeu Festes de Setembre”, categoria veterans, entre U. E. Betxí i C.H. Onda.

22,00h: En el Teatre Municipal, actuació del GRUP FOLK DE BETXÍ.

DIJOUS, DIA 15

15,00h: MUNTATGE de “cadafals”.

17,00h: En el Pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, PARTITS d’handbol Trofeus Festes de Setembre” de les distintes categories dels equips U. E. Betxí i C. H. Onda. Primer jugarà l’equip Cadet masculí i a continuació l’equip Juvenil masculí.

18,00h: En la Pl. del Llaurador GRAN ACTUACIÓ PER A XIQUETS del famós grup TROBADORETS.
Música folk-rock infantil per a cantar i ballar els xicotets i els majors.

19,00h: En la Sala de Conferències de Ruralnostra, xarrada “Part respectuós i lactància materna: beneficis per a tota la família”, a càrrec de SOLEDAD CARREGUI VILAR, comare i supervisora del servei de parts de l’Hospital de la Plana. Organitza ASSOCIACIÓ MATERNA.

20,00h: En el Pavelló Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, amb assistència de les autoritats, PARTIT d’handbol categoria 2a NACIONAL SENIOR “Trofeu Festes de Setembre” entre la U. E. Betxí i el C.H. VILA-REAL de 1a NACIONAL.

20,00h: En l’Àgora de Ruralnostra, II CICLE OUTDOOR BETXÍ. Organitza GIMNÀS 39 I REGIDORIA´D’ESPORTS.

22,00h: En el Teatre Municipal, el grup de teatre ARTIBE, representarà l’obra “NÈL.LO BACORA” del famós autor Josep Péris Celda.