Músiques i danses

DIUMENGE, DIA 11

11,00h: En el Palau Castell, conferència de JOANVI SEMPERE sobre indumentària tradicional. Organitzen GRUP DE DANSES ELS PASSERES i L’ARQUET.

19,30h: En l’Àgora de Ruralnostra, concert simfònic a càrrec de la Unió Muscal Betxí i les Corals “Cor d’adults de l’Escola Mestre Agut Manrique d’Almassora”, “Coral Polifònica de la Unió Musical Alqueriense”, “Coral Polifònica de la Unió Musical Eslidense” i “Cor de l’Escola de la Unió Musical de Betxí”

DILLUNS, DIA 12

23,00h: SERENATES pels carrers del poble a càrrec de la RONDALLA DE BETXÍ. La concentració serà en la Plaça de la Pietat.

DIMARTS, DIA 13

22,00h: En el Teatre Municipal, actuació de la CORAL POLIFÒNICA de Betxí.

DIMECRES, DIA 14

22,00h: En el Teatre Municipal, actuació del GRUP FOLK DE BETXÍ.

DIVENDRES, DIA 16

23,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del poble.

DISSABTE, DIA 17

9,00h: VOLTEIG DE CAMPANES i llançament de COETS anunciant el començament de les Festes del Santíssim Crist de la Pietat, Seguidament, PASSACARRER a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

12,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del recorregut taurí.

20,00h: La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” realitzarà un passacarrer pels carrers del poble i interpretarà diferents peces musicals a les diverses places del poble.

20,00h: CERCAVILA a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

DIUMENGE, DIA 18

Al finalitzar la Santa Missa, en el Àgora de Ruralnostra, La Orchestre d’Harmoni de Mont de Marsan “Orchestre Montois” i la Unió Musical de Betxí interpretaran individualment i conjuntament diverses peces, en homenatge al Crist de la Pietat, autoritats i poble de Betxí.

DILLUNS, DIA 19

17,30h: OFRENA DE FLORS i presentació dels xiquets nascuts al darrer any al Santíssim Crist de la Pietat. Al finalitzar, en la Pl. Major, ACTUACIÓ del Grup de Danses L’Arquet, del Grup de Danses Les Passeres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Betxí.

DISSABTE, DIA 24

Al matí PASSACARRER a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

12,00h: A la Pl. Pietat, “LA CAGÀ DEL MANSO”. Organitza Kintos 17. Cada parcel.la valdrà 5 euros. De l’import recollit per la venda de les parcel•les, el 20% serà per a la que cague el manso i 10% per a la que pixe.